Start Fan Pages Fabulous Explosion

Fabulous Explosion

SHARE

Fabulous Explosion je forum o poznatim ličnostima. Kod nas možete naći novosti, veliku galeriju slika, videa, ankete, biografije, diskusije o odeći, izgledu, kosi poznatih, sve o muzici, televizijskim serijama, filmovima…

Web adresa: http://fabulous-explosion.forumotions.com/forum

Glavni administrator foruma je Dušan, ostali članovi tima su Tamara, Aleksandra, Isidora, Marina, Kristina, Antea i Nora. Forum postoji od 13.januara 2012. godine. Za to vreme smo dobili preko 160 članova i preko 120.000 poruka.

Takođe, na forumu postoji off deo gde se možete zabaviti uz chat, forumske igrice i vruće stolice gde vam ostali članovi postavljaju zanimljiva pitanja. Možete čitati i našu forumsku priču/seriju koja se zove ‘Ispovest jedne super zvezde (Confession Of A SuperStar)’ u kojoj igraju Justin Bieber, Zayn Malik, Ian Somerhalder, Nina Dobrev, Blake Lively, Emma Stone, Miley Cyrus i ostali.

Forum uskoro dobija novi izgled, kao i svakog meseca. Veoma smo zanimljivi i uvek donosimo nešto novo. Registrujte se i postanite ćlan naše zajednice. Čekamo Vas.

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR