Start Fan Pages Enrique Iglesias

Enrique Iglesias

SHARE

 photo ei_zps4f98d612.jpg

Ovo je stranica posvećena španskom pevaču Enriqueu Iglesiasu. Trenutno ima oko 4000 fanova iz svih zemalja sveta, zbog čega su i objave uglavnom na engleskom jeziku. Ova stranica je mesto dobre zabave i pre svega mnoštva slika i objava u vezi našeg idola koja objedinjuje sve Enriquerse i Enriquette.

Facebook stranica: Enrique Igleasias

Sve one koji vole Enriqueove pesme, spotove i verni su pratioci njegovog rada i vole ga zbog njegove opuštenosti, smisla za humor, dobronamernosti i nadaju se da će im se san jednog dana ispuniti i da će upoznati svog heroja. Dok im se zelja ne ostvari, mogu uživati u našoj stranici…tako da svi koji vole Enriquea su dobrodošli, neka lajkuju, neće se pokajati! 😉 Pozdrav svima 😀

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR