263
Eleanor Calder Croatia

Eleanor Calder Croatia

263
SHARE

null

Ova stranica je posvećena Louisovoj djevojci. Ona zaslužuje ovu stranicu jer je prelijepa, kulturna i sve to. Ne kontam zašto bi je ljudi mrzili? Tako je lijepa <3.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/EleanorCalderCroatia

I jako bih željela da objavite stranicu.

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

7 KOMENTARA

  1. El je prelijepa i veoma je volim ali ne kontam zasto ona ima fan bazu. Cura studira i zivi svoj zivot sta je tu inspirativno? Da, primljena je na jednom velikom univerzitetu, ali ipak. Izvinite ‘Caldersi’ (O.o?)…A slatka je pravo.. <3

  2. Svi Directioneri vole Eleanor ili je bar postuju. To se podrazumeva,ali ovo je previse. Glupo je praviti ove stranice o njoj ili Dani ili bilo kojoj djevojci koja nije poznata,koja samo ima svoj zivot. Ovo se nikako nebih svidelo ni njoj ni Louisu u to sam sigurna. Naravno da joj je drago da je volimo,ali mi to mozemo iskazati na drugi nacin :)

  3. @ Orhideja- I meni je cudno o.O Ali je ona lepa, dobra, kulturna, tako da mi ne smeta…Ona mi je najdraza, ali mi je cudno sto ima svoju stranicu ;)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.