Start Fan Pages DONT FOLLOW READ BIO (Austin Mahone)

DONT FOLLOW READ BIO (Austin Mahone)

SHARE

am

Pozdrav, Bravo. Imam twitter account o Austinu Mahoneu. Tu stavljam sve vezano za njega; factove, imagine, slike, gifove, novosti.

Tviter nalog: DONT FOLLOW READ BIO

Otvorila sam account prije mjesec dana i redovno stavljam nove postove na njega. Željela bih da me svi koji su fan Austina prate na twitteru, i čitajući moje objave saznaju nešto novo o njemu što do sada nisu znali, a vaša pomoć bi mi jako dobrodošla! Inače, account vodim sama i možda će mi trebati pomoć, tako da ako neko želi da mi pomogne neka mi se javi na twitteru.

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR