446
Demi Lovato is Unbroken

Demi Lovato is Unbroken

446
SHARE

Ćao! Naša stranica posvećena je Demi Lovato! Naziv stranice je dat po njenom albumu Unbroken i po njenom povratku sa rehabilitacije!

Web adresa: https://www.facebook.com/DemiiLovatoIsUnbroken

Nju smo upoznali u Barney and Friends,a zatim u Camp Rocku. Naša stranica je najveća pod ovim nazivom! Naš cilj je sakupiti što vise Lovatica :D Pozivam sve da se priključe našoj stranici! Svaki dan postavljamo slike a i novosti o Demi! Primam admine. :)
Glavni admin Miljana J.(Mimmi.’)

Ovo je naš fan profil: https://www.facebook.com/LovaticForever98?ref=ts Možete nas dodati. :)
Pozdrav :)

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

7 KOMENTARA

    • Ne znamo kad si nam poslala ali dobijamo puuuuno, vašim mailova, a svaki dan objavljujemo samo po jedan i to onim redosledom kojim stignu. Važno je i da predstavite sajt kako treba…dešavalo nam se da nam neko pošaljemo samo adresu sajta i ništa više ili da nam pošalje adresu fan pagea na kome nije baš ništa rađeno. Naravno da to ne možemo da objavimo.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.