Start Fan Pages Da zbog tebe zamrzim Justina Biebera? Bože budaloo

Da zbog tebe zamrzim Justina Biebera? Bože budaloo

SHARE

Ovu stranicu kreirali smo 2011. godine. Posvećena je Justinu Bieberu, zato što ga obožavamo. Posetioci mogu da nađu razne novosti o Justinu, akcije koje će se preduzimati u vezi Justinovog dolaska u Srbiju, Hrvatsku, fotografije itd.

Facebook adresa: http://www.facebook.com/pages/Da-zbog-tebe-zamrzim-Justina-Biebera-Bo%C5%BEe-budaloo/116492368428947

Postoji i deo u stranici “Fan of the week” kojim se, kao što i sam naziv kaže, bira fan nedelje. Stranica automatski odredi osobu koja je najviše posećivala, lajkovala i komentarisala stranicu u protekloj nedelji i ta osoba postaje Fan nedelje. Na stranici ima 6 admina. Glavne adminke su Natašaa* i Ivonaa* ostali su: Maja, Ajla, Ivana i Darija Ima nas 6 admina,često biramo admine na 2 dana,7 dana i tako.

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR