Start Fan Pages Da učim koliko mislim o Bieberu, sad bih već diplomirala.

Da učim koliko mislim o Bieberu, sad bih već diplomirala.

SHARE

Mi smo još jedna stranica o megapopularnom pjevaču, za koga već svi vjerovatno znate. Da,u pitanju je Justin Bieber.

Facebook adresa: http://www.facebook.com/pages/Da-u%C4%8Dim-koliko-mislim-o-Bieberu-sad-bih-ve%C4%87-diplomirala/197334133694320

Ova stranica je napravljena u 12. mjesecu prošle godine. Justin je naš život, inspiracija, naš najveći idol. Zato smo i odlučili napraviti ovu stranicu baš za njega. Na ovoj stranici možete saznati sve o njemu, njegovom životu, glazbi i njegovoj obitelji, prijateljima…Također možete zajedno sa nama pratiti Justinove slike, objave i isto tako igrati zanimljive kvizove. Na našoj stranici se možete zabaviti i čitajući naše priče. Na stranici imamo 2 adminke. Glavnu adminku:Tamara Mišković i ostali admini:Lorena Božičević,a ubrzo planiramo postaviti još jednog člana koji bi nam se mogao pridružiti. Na stranici imamo više 900 fanova. 900 ljudi koji su isti kao i mi. Ako ste Belieber, Justinov fan ili jednostavno želite to ubrzo postati, pridružite nam se. Svi ste pozvani. Garantiramo dobru zabavu!

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR