Start Fan Pages Christina Aguilera – THE VOICE

Christina Aguilera – THE VOICE

SHARE

 photo xt_zps18081f74.png

Jedna od najboljih vokalista naše generacije, inspiracija mnogim pevačima današnjice, ima 5 broj 1 hitova, prodala je preko 50 miliona albuma, i 30 miliona singlova.

Facebook stranica: Christina Aguilera – THE VOICE

Najveći hitovi: “Genie In A Bottle”, “What A Girl Wants”, “Lady Marmalade”, “Beautiful”, “Fighter”, “Ain’t No Other Man”, “Hurt”, “Candyman”, “Keeps Gettin’ Better”, “Moves Like Jagger”. U 2012 album “Lotus” sa hitovima “Your Body”, “Let There be Love” , “Just a Fool”, “Army of Me” i prelepom baladom “Blank Page”… dobila je nagradu “The Voice of Our Generation”!!! Pridružite se stranici ako volite Xtinu, ako volite The Voice , ako želite da postanete fan, i ako želite dobru muziku.

Pozdrav!

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR