Start Fan Pages Christina Aguilera SERBIA

Christina Aguilera SERBIA

SHARE

Prva, najveća i najaktivnija stranica o Christini u Srbiji. Christina je na muzičkoj sceni već 15 godina, počela je u Mickey Mouse Clubu sa Britney Spears i Justinom Timberlakeom.

Web adresa: https://www.facebook.com/XtinaSerbia

Jedna od najboljih vokalista naše generacije, inspiracija mnogim pevačima današnjice, ima 5 broj 1 hitova, prodala je preko 50 miliona albuma, i 30 miliona singlova. Najveći hitovi: Genie In A Bottle, What A Girl Wants, Lady Marmalade, Beautiful, Fighter, Ain’t No Other Man, Hurt, Candyman, Keeps Gettin’ Better, Moves Like Jagger.
Christina poznata kao Xtina snima novi album koji se očekuje krajem ove/početkom 2013. godine. Pridružite se stranici ako volite Xtinu, ako želite da postanete fan, i ako želite dobru muziku.

Pozdrav!

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR