Start Fan Pages Bosnia Needs 1D Tour-OneDirection.

Bosnia Needs 1D Tour-OneDirection.

SHARE

null

Hej! Ovo je još jedna u nizu stranica posvećena najpopularnijoj petorki na svijetu-One Directionu. Na jedan čudan način smo je napravili.

Facebook stranica: Bosnia Needs 1D Tour-OneDirection.

Jednom prilikom smo skupili veliki broj fanova iz Srbije, Hrvatske i Bosne kako bih zajedno pokušali da dobijemo trend na twitteru. Tad smo se nadali da će nas dečki primjetiti, ali je to bilo uzalud. Ne gubimo nadu i zato nismo obrisali ni ovu stranicu. Istina, da, bila je aktivna, ali više nije, nije kao pre. Imali smo veći broj admina ali svi su odustali tako brzo dok su shvatili da je pala aktivnost. Jedan od naših ciljeva i želja je da pokažemo kako nikad ne bi trebali gubiti nadu i da je vrijeme da dokažemo dečkima koliko ih volimo. Mi ime stranice ne možemo promjenuti. I bez obzira na to što je ime stranice ‘Bosnia Needs 1D Tour-OneDirection.’ na stranici ima fanova koji nisu iz Bosne i ovom prilikom im mnogo zahvaljujemo. Ja sam jedan primjer toga, ja isto nisam iz Bosne. U ostalom da li je važno odakle smo? Važno je ono što osjećamo i mislimo,a najvažnije ono što želimo – da dovedemo 1D u svoju zemlju! 🙂
Voljeli bih da objavite i našu stranicu kako bih skupili nove fanove i prije svega, dokazali dečkima da ih volimo! 🙂 <3

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR