Start Fan Pages Belieber -Today,Tomorrow and Forever

Belieber -Today,Tomorrow and Forever

SHARE

The 12th NRJ Music Awards 2011

Ovo je stranica o mom idolu, o osobi bez koje ne bih mogla zamisliti život, osobe koja me čini srećnom i daje mi snagu. Ova je stranica o JUSTINU BIEBERU <3!

Facebook stranica: Belieber -Today,Tomorrow and Forever

Na ovoj stranici možete naći sve o Justinu. Slike, statuse, kvizove, priče itd. Na stranici smo svi kao jedna velika porodica. Admini su uvjek tu za fanove ako im treba neki savjet, ako su tek zavoleli Justina pa žele saznat nešto vise o njemu itd. Često biramo admine, pa svako ko je aktivan imaće sansu da postane admin. SVI BELIEBERI SU DOBRODOŠLI!

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR