Start Fan Pages And it feels better than love…<3 Hurts...<3

And it feels better than love…<3 Hurts...<3

SHARE

Hej, Bravo. Mi smo jedna do mnogobrojnih stranica o britanskom bendu Hurts. Mnogi ne znaju za njih, pa bih ovim putem volela da ih predstavim. Hurts je duo koji se sastoji iz pevača Thea i klavijaturiste i gitariste Adama.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/Better.than.love.Hurts
Web adresa: http://gaga-srb.weebly.com/

Oni su izdali samo jedan album pod nazivom Happiness, ali mnoge pesme su postale pravi hitovi, kao što je Wonderful life, Stay, Sunday…Hurts su čak jednom i održali koncert u Beogradskoj areni, bilo je zaista fantastično i zato bih mnogima preporučila da odu na njihov koncert i da se uvere. Ova stranica je napravljena da bismo mogli da uspostavimo kontakt sa fanovima širom planete, da pomognemo nekim fanovima, ako im je pomoć potrebna. Mi takođe pravimo slike, postavljamo najnovije pesme, citate, stihove i još mnogo toga. Ako želite da saznate nešto o Hurts, slobodno nas pitajte, jer smo mi uvek spremni da vam odgovorimo.
With love: Fan of Hurts

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR