Start Fan Pages Anakonda?! Oh, to je samo Jerry.

Anakonda?! Oh, to je samo Jerry.

SHARE

null

Stranica je posvećena Justinu Bieber, mnogo volimo Justina i Belieberi smo. Na ovoj stranici možete naći mnogo toga o Justinu , sve novosti, sve slike. Trudimo se biti aktivni što više možemo i ako fanovi baš i nisu, ali okej.

Facebook stranica: http://www.facebook.com/pages/Anakonda-Oh-to-je-samo-Jerry/249442635162332

Igramo mnoge kvizove (modni, vs, admin pita fana, fan pita admina… , nekad budu i neka takmičenja za fanove, pišemo #Adminfact , #Biberfact , #Imagine i još mnogo toga. Kada imate neki problem slobodno pitajte u inbox stranice, potrudićemo se da vam damo najbolji odgovor. Jedina smo original stranica sa ovakvim imenom.
Na stranici ima mnogo admina neki od njih su: Mirnesa Durmisevic kao glavni admin, Jelena Perić, Adna Alibabic ,Sara Baljak, Nancy Biebs, Samo Hana, Doris Juršević, Dora Končurat, Katarina Mesec, Martina Novaković, Lucija Sikirica, Antonela Spajić. Svi se trudimo biti podjednako aktivni . Volimo vas sve ♥

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR