Start Fan Pages Anahi -> Te Amo

Anahi -> Te Amo

SHARE

Dragi Bravo, ovo je moja Facebook stranica o velikoj meksičkoj zvezdi Anahi.

Facebook adresa: http://www.facebook.com/AnahiTeAmoOfficial

Ja sam glavna administratorka Mikka (vodim stranicu sa dve drugarice) i ne planiram da stanem sa radom, jer je Anahina karijera u večitom usponu i uvek ima nešto zanimljivo da se objavi o njoj,nešto što njene mnogobrojne fanove u Srbiji (pa i ostatku Balkana) zanima, a činjenica je da srpskih fanova zaista ima mnogo, pa nije ni čudo što smo se više puta našli na mapi turneje ove meksičke dive.Očekujemo da nas ni na sledećoj svetskoj turneji neće zaobići.

Objavljujemo sve novosti o njoj: slike, muzičke spotove, intervjue za televiziju i novine, izjave sa Twittera, vesti o novom cd-u, koncertima, nastupima, dizajnerskoj karijeri, privatnom životu… Sve što vas zanima o njoj, možete pronaći na ovoj stranici. Oglašavamo se na srpskom, španskom i engleskom jeziku, jer imamo dosta članova i iz drugih krajeva sveta (najviše Španije i Južne Amerike). Verujemo da na našoj stranici mogu da se pronađu sve informacije o latino lepotici i da većina fanova nema kritika upućenih našem radu. Zato bi nam mnogo značilo da se pojavimo u vašoj rubrici Fan Pages. Hvala!

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR