Start Fan Pages Anahi Serbia (Anai Srbija)

Anahi Serbia (Anai Srbija)

SHARE

Ovo nije stranica, profil je, ali funkcioniše, tj. funkcionisaće kao stranica kad izađe prvi Anahin singl, CD itd, kad se vrati na scenu od septembra, jer profil funkcioniše na bazi pretplatnika, a ne prijatelja.

Web adresa: http://www.facebook.com/anahiserbia666

Profil sam napravio ja, Željko Lazić, 6-og avgusta ove godine. Kao što sam rekao, funkcioniše preko pretplatnika, prijatelja nema, iz razloga što su mi stranice nepregledne a i ne vide svi objave, dok objave profila vide svi članovi. Za nedelju dana sam skupio skoro 1.000 pretplatnika, i nastavljam tim tempom, od preko 100 pretplatnika na dan. Napravio sam ga jer Anahi, kao i većina latino zvezda nema dobru ili nema promociju uopšte kako u Srbiji tako i generalno. Cilj mi je naravno da skupim što vise pretplatnika, a sa promocijom (objavljivanje njenih pesama, članaka iz srpskih novina, i slika) sam krenuo od 1og septembra. Nadam se da će ovo doprineti, jer ona ima u Srbiji dosta fanova, kako onih što stalno idu na koncerte, tako i onih kojima treba vrlo malo, čisto da se upute u njene nove projekte i da nastave da je vole kao dok je bila u RBD-u.

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR