Start Fan Pages Anahi Rocks Serbia

Anahi Rocks Serbia

SHARE

“Anahi Rocks Serbia” je oficijalni fan klub posvećen meksičkoj zvezdi Anahi, bivšoj članici benda RBD. Naš klub kao zvaničan deo Anahinog tima postoji više od 3 godine i broji više od 1000 članova.

Web adresa: http://www.anahirocksserbia.org/
Twitter: https://twitter.com/AnahiRocksSrb

Redovno na forum postavljamo najnovije vesti, video klipove i slike pevačice Anahi i nudimo vam još mnogo toga. Saznajte sve o Anahinom privatnom životu i budite u toku sa pripremama njenog novog CD-a koji bi po rečima njenog menadžera trebao da izađe na jesen. Predsednici našeg fan kluba su Nikola Pešic i Nevena Vranić,a deo našeg tima jesu i Mina Miletić, Natalia, Jana, Aleksandra Popovic, Filip, Jovana, Ivana, Maja i drugi. Ukoliko želite da i Vi postanete deo naše velike zajednice možete nas kontaktirati na Twitteru ili se možete registrovati na našem forumu: Garantujemo vam dobru zabavu.

null

Cilj nam je da promovišemo Anahi u Srbiji i sakupimo sve fanove koji bi voleli da Anahi po 5. put poseti našu zemlju. Poslednji koncert u našoj zemlji Anahi je održala 20. decembra 2010. godine u Beogradskoj areni kada joj je naš fan klub priredio iznenađenje poklonivši joj dve prelepe torte i mnoštvo poklona i suvenira koji će je podsećati na Beograd. Njen fan tim nam se zahvalio na poklonima i obećao da ćemo se uskoro videti opet.

null

Predsednici Fan Kluba sa Anahi

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR