Start Fan Pages Ako je ljubav prema 1D droga , onda sam ja najveci narkoman...

Ako je ljubav prema 1D droga , onda sam ja najveci narkoman .

SHARE

1d

Ovo je stranica o 1Du. Na ovoj stranici možete naći najbolju zabavu najnovije fotografije 1D-a, kao i novosti. Ovoj stranici svi mogu da se pridruže. Stranica je veoma aktivna a kao admine imamo i 2 Boy Directionera.

Facebook stranica: Ako je ljubav prema 1D droga , onda sam ja najveci narkoman .

Svi se trudimo da ova stranica uspe. Stranica je osnovana 23.septembra 2012. godine. BRAVO, mnogo bi nam pomogao kad bi ovo što sam ti napisala stavio na svoj BRAVO vebsajt. Svi admini bi bilo mnogo srećni. Zato te molimo da ovo objaviš. Lajkujte nas i budite uz nas!!
Tvoja verna čitateljka

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR