224
ツ One Direction ツ

ツ One Direction ツ

224
SHARE

 photo 1d_zpsa4c6f023.jpg

Hey Bravo :D! Ovo je moja stranica o boy bandu One Direction,ima više od 3.000 fanova. Napravljena je 23.8.2012 i jako bi mi značilo da je objavite.

Facebook stranica: ツ One Direction ツ

Na njoj ćete moći naći: najnovije fotografije o One Directionu,kvizove itd. Imamo 9 admina :D

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

8 KOMENTARA

    • nzm ko si ali evo ovako,zato sto su oni trenutno najpoznatiji boj-bend na svetu ;)
      Imaju mnogoooo fanova sirom sveta i zato sto ih njihovi fanovi nikad nece napustiti! -_- Da citas casopise redovno znala bi :*

  1. Gospoja ja to znam i ja sam Direction ali  ne razumem u čemu je fora imati 20 istih stranica o njima sa 20 sličnih naslova i 10000 istih slika uz 1000 istih komentara.Ja ne heytam ali mislim da svi Directioneri trebaju da naprave stranicu iz celog sveta na kojoj će objavljivati svoje omiljene 1D fotke:)Ovo bi rekla da ima 100 ovih stranica i o Miley i o Seleni i o Demi i o Little Mx i o The Wanted o svima.Dakle mala ili matora(nezz koliko imaš godina) ne pluj po prvom komentaru koji si ugledala jer ne znaš šta mislim o tome.Ja samo kažem da ema potrebe za toliko stranica o našim idolima ili bilo kome drugom.
    P.S.I još jednom ne smetaju mi 1D ja sam isto Directioner ali ne previše ufurana kao ti:)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.