213
• One Direction •

• One Direction •

213
SHARE

null

Hello Bravo :D Željela bih da sa vama podjelim jednu stranicu na kojoj sam admin… Stranica je o One Direction, naravno ;)

Facebook stranica: • One Direction •

Ko je ovih dana normalan a da nije lud za njima ? HAHAHAHAHAHAHA. Stranica je napravljena 18.2.2012 i trenutno imamo mnoogo admina i uvijek se trudimo da postavljamo što bolje slike i što zanimljivije novosti… Inace, stranica je na engleskom da bismo mogli ujediniti što vise Directionera širom svijeta :)

PRIDRUŽITE NAM SE :D NEĆE VAM BITI DOSADNO S NAMA ;)

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO.

5 KOMENTARA

  1. Kul je sve ovo, zaista, ja volim samo 1D od poznatih zvezda, samo sam njihov fan, ali sam normalna i mislim da bi trebalo da postavljate stranice drugih zvezda, plus imate puno lajkova, svaka vam čast, ali zar nije bolje objaviti vest o stranici koja ih ima malo kako bi dobila više? Ne napadam nikog.

  2. Mislimo da nije u redu bilo koga da deskriminišemo. Svakog dana objavljujemo po jednu stranicu, to je 365 stranica godišnje – za sve ima mesta. Stranice ne biramo mi – objavljujemo ih redom kako dolaze.

  3. Aaaaa, Bravo, izvini onda :D Pa Todore, ja mislim i na druge, ja sam dobra dušaaa :3

  4. srce moje veliko…BRAVO,a THE WANTED…KOLIKO SAM TE PUTA MOLILA DA OBJAVIS BAR NEKI CLANAK O TW A DA NEMA VEZE SA 1D…I NISTA…<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.