280
• Dαnιelle Peαzer •

• Dαnιelle Peαzer •

280
SHARE

null

Dragi Bravo, molim te da objaviš moju Facebook stranicu Danielle Peazer. Ona je devojka Liama Paynea, divna devojka i odlična pevačica. Volela bih da krenemo sa radom ubrzo, kao i ostale adminke na stranici.

Facebook stranica: • Dαnιelle Peαzer •

Kada napokon počnemo… Biće priča, kvizova, slika, novosti …. svega <3 . Ja se nadam da će što više fanova Danielle Peazer lajkovati stranicu :)

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

10 KOMENTARA

  1. Stranica je super.Ali volela bih da lajkujete i ovu,i necete se pokajati ;)
    Ako Volis Selenu Gomez i Ako si njen pravi fan lajkovaces ovu stranicu
    LAJKUJTE AKO VOLITE SELENU GOMEZ ♥♥♥
    link to facebook.com
    Na ovoj stranici,mozete saznati novosti o Americkoj Pevacici I Glumici Seleni Gomez,i lepo se zabaviti.Postavljacu slike,kvizove,pitanja i mnoge druge stvari na engleskom jeziku.

  2. “Ako si njen pravi fan lajkovaces”. Ne brate, ako ne lajkujes ne znaci da nisi njen fan, mnogo je retardirano tako reci, ne odnosi se samo za tebe @Selena Gomez , vec za sve koji to rade. Ja verujem da ti je dobra stranica, samo ti kazem da bas zbog toga mnogi nece lajkovati ;) Samo mali savet. A verujem da je i ova stranica dobra, samo sto je ona plesacica :3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.