Start Fan Pages •The Vampire Diaries•

•The Vampire Diaries•

SHARE

Zdravo! Ja sam Milica a stranica o kojoj hoću da vam pišem je stranica na kojoj sam postala admin pre nekoliko meseci.

Facebook adresa: https://www.facebook.com/Volimo.TVD

Stranica je posvećena super seriji “Vampirski Dnevnici” 🙂 Znam da postoji puno stranica o ovoj seriji, ali svaka stranica ima nešto posebno, pa tako i ova.
Ova stranica ima 7 admina koji se potpisuju sa Elena (E),Damon (D),Lexi, Nina, Barbie Klaus, S. Osnovana je 10.12.2011. i veoma brzo je napredovala. Za mesec dana smo uspevali da sakupimo više od 1000 fanova,što je bilo neverovatno! 🙂 Posebno na ovoj stranici je to što iako imamo 13.000+ fanova a uvek reklamiramo stranice koje traže našu pomoć iako su one male.

Ponekad pravimo velike kvizove (20-tak pitanja o seriji i 10-tak o glumcima) u kojima kao nagradu dajemo na poklon admine na nekim drugim stranicama ili im pravimo nešto po želji, tipa sliku sa omiljenim glumcem, glumicom ili ako žele neke novosti i sl. Na stranici često imamo i igricu u kojoj fanovi glasaju za najmanje omiljenog glumca ili lika, zavisi kako kad. Glasom eliminacije izbacujemo jednog po jednog, onaj koji ostane je omiljeni i postavljamo slike i neke novosti o toj osobi. Na našoj stranici takođe možete videti sve nove slike sa dešavanja na kojima su naši omiljeni glumci prisustvovali. 🙂 Na stranici se ne priča samo srpski nego i engleski, pošto imamo puno fanova koji nisu iz Srbije i okoline. Takođe često organizujemo trendovanja na twitteru o seriji i glumcima, kako bismo što bolje reklamirali i stranicu i seriju 🙂

To bi bilo to.Hvala vam na ovakvoj šansi da reklamiramo naše stranice i hvala na izdvojenom vremenu. 🙂

null

Da li imate svoj forum, sajt, blog ili Facebook stranicu posvećenu nekoj aktuelnoj zvezdi?

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR