Start Fan Pages •Sulejman Veličanstveni- Muhteşem Yüzyıl•

•Sulejman Veličanstveni- Muhteşem Yüzyıl•

SHARE

sule

Javljam vam se povodom rubrike Fan Pages, u nadi da ćete mi pomoći i reklamirati moju fan stranicu na vašem sajtu.. A za to želim unapred da vam se zahvalim!

Facebook stranica: •Sulejman Veličanstveni- Muhteşem Yüzyıl•

Stranica koju želim da vam predstavim jeste još jedna o aktuelnoj seriji “Sulejman Veličanstveni”. (PS stranica je skoro napravljena) mada, mi ne nudimo standard. Mi želimo da naša stranica bude što uspešnija ali ne zahvaljujući dosadnim hvalisanjem nego pomoću novih vernih fanova koji će, nadam se, uskoro pridružiti nama i naravno njihovom aktivnošću. Mi smo uvek spremni da damo odgovore na bilo koje pitanje našeg fana, uvek smo spremni da ih nagradimo bez obzira na sve! Sve što je potrebno je da se naši fanovi probude i aktiviraju. Nudimo zabavu tokom celog dana uz razne vrste kvizova, slika, pitalica, mutnih slika, nagradica, šala, često smišljamo nove kvizove i zamenjujemo starim kako bi sve bilo uzbudljivije, pišemo sadržaje novih epizoda… i još mnogo, mnogo toga! Sve što mi želimo jeste da naši fanovi budu zadovoljni i aktivni i mi smatramo time da je naš cilj postignut. Stranica je napravljena iz strasti (jer je to jedina reč koju trenutno mogu da upotrebim) prema ovoj seriji i iz želje da upoznam nešto novo. Među moje ciljeve, u vezi sa ovom stranicom, nikada nisam stavljala broj fanova vec njihovu aktivnost. Našem admin timu je to i najbitnije, da fanovi budu aktivni. Naš admin tim se sastoji od tri adminke koje rade sve kako bi njihovi fanovi bili zadovoljni. Potpisujemo se kao Tamara (osnivač), Hurrem i Mihrimah.

FAN PAGES je rubrika u kojoj predstavljamo vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoje stranice/foruma/bloga/Twittera i ukratko ih opišete. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages. OBJAVLJUJEMO SAMO STRANICE KOJE SU AKTIVNE (nije važno koliko imate fanova) I TO REDOM KOJIM IH DOBIJEMO. Stranice koje smo već jednom predstavili možemo predstaviti opet, ali samo ako je prošlo godinu dana otkako su prvi put objavljene.

OSTAVI KOMENTAR