Start Fan Pages • One Direction •

• One Direction •

SHARE

null

Dragi Bravo! Ovim putem želim vam unaprijed zahvaliti…Želim da objavite i moju stranicu…

Facebook stranica: https://www.facebook.com/We.Love.OneDirect

Ova stranica posvećena je bendu One Direction 🙂 … Zašto? Posvećena je našim dečkima koje jako volimo… i da….podrzavamo ih, što god da bude, volimo ih, uvijek smo uz njih bez obzira na sve…Mnogo nas želi da ih ugledamo bar na tren, da ih dodirnemo – osjetimo taj trenutak….No, ništa nije nemoguće….Uvijek su nam u mislima…Mi Directioneri ne smatramo se prijateljima nego kao jednoj velikoj obitelji…Obožavamo sve dečke..Kada su naši dečki sretni onda smo i mi….

Facebook stranica koju bih željela da objavite trenutno sada ima oko 2000 fanova…..Bila bih jako sretna i vama zahvalna da ju objavite…Sve najbolje 🙂 :* ….

FAN PAGES je rubrika u kojoj ćemo predstavljati vaše Fan stranice! Sve što treba da uradite jeste da nam pošaljete adresu svoj stranice/foruma/bloga/Twittera, u nekoliko rečenica opišete kome je on posvećen i zašto, šta posetioci mogu da očekuju, ko je angažovan na njemu i slično. Sve to napišite u e-mailu i pošaljite ga na našu adresu, bravoportal@gmail.com a u subject stavite Fan Pages.

OSTAVI KOMENTAR