489
Video poruka srpskih Directionera – We need One Direction in Serbia!

Video poruka srpskih Directionera – We need One Direction in Serbia!

489
SHARE

null

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

Na našu adresu javila se Ivana Marković koja nas je zamolila da podržimo njen projekat i pomognemo joj da ga ugledaju i momci iz One Directiona.

U mailu, Ivana kaže: “Zdravo! Directioneri iz Srbije poslali su slike na moj profil kako bih ja napravila video pod nazivom ‘We need One Direction in Serbia’. Taj video pravila sam nekoliko dana, a 1D je izjavio da će birati video klipove sa youtubea za svoj film koji ce izaći u avgustu 2013. Moj cilj je da “One Direction” vidi ovaj video jer svi Directioneri u Srbji žele da ih vide uživo kao što mnogi Directioneri u inostranstvu to mogu! Na ideju sam došla tako što sam pričala sa drugaricama i zajedno smo došle na ideju da napravimo ovaj video jer stvarno i mi i svi Directioneri u Srbji imaju želju da oni dođu! Jako bih želela da video vidi mnogo ljudi jer sam se jako trudila oko njega!”

Directioneri – gledajte, tvitujte link, delite ga na Facebooku, fan sajtovima…možda on i stigne do momaka!

FOTO: FAME

21 KOMENTARA

 1. +19 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Emira love DJ Malik,Flo Rida,Chris Brown,Rihanna and Rita Ora ^-^ (Ma luda mala sta da kazem???...)

  We need One Direction on Balkan!!!!!!!!!!!!!!!!!! xDDDDDDDDDDDD ;)

 2. svideo mi se video sve do dok nisam dosla do slike u 2:42 min gde se u donjem levom uglu nalazi poster the wanteda pa vi mene zezate mogliste bar  obraditi sliku photoshopu (ili uopste niste morali da je stavite) POKVARILA JE VIDEO

  • Hajde da se potrudimo da dodju. Svima nama je važno! Da im šaljemo pisma, slike i sve što je potrebno. Da se potrudimo da dodjemo do njih. Da ih pratimo…

   P.S. Gde ste kupile sve stvari?

 3. Nisam directioner,ali mi je Ivana najbolja drugarica i podrzavam je u tomu.Znam koliko bi volela da oni dodju…
  Drago mi je sto su ona i njene directionerke uspele :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.