Start Creative Video poruka srpskih Directionera – We need One Direction in Serbia!

Video poruka srpskih Directionera – We need One Direction in Serbia!

SHARE

null

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

Na našu adresu javila se Ivana Marković koja nas je zamolila da podržimo njen projekat i pomognemo joj da ga ugledaju i momci iz One Directiona.

U mailu, Ivana kaže: “Zdravo! Directioneri iz Srbije poslali su slike na moj profil kako bih ja napravila video pod nazivom ‘We need One Direction in Serbia’. Taj video pravila sam nekoliko dana, a 1D je izjavio da će birati video klipove sa youtubea za svoj film koji ce izaći u avgustu 2013. Moj cilj je da “One Direction” vidi ovaj video jer svi Directioneri u Srbji žele da ih vide uživo kao što mnogi Directioneri u inostranstvu to mogu! Na ideju sam došla tako što sam pričala sa drugaricama i zajedno smo došle na ideju da napravimo ovaj video jer stvarno i mi i svi Directioneri u Srbji imaju želju da oni dođu! Jako bih želela da video vidi mnogo ljudi jer sam se jako trudila oko njega!”

Directioneri – gledajte, tvitujte link, delite ga na Facebooku, fan sajtovima…možda on i stigne do momaka!

FOTO: FAME

OSTAVI KOMENTAR