457
Prava stvar: Pogledajte zajedničku video poruku Directionera iz BiH, Hrvatske, Srbije i...

Prava stvar: Pogledajte zajedničku video poruku Directionera iz BiH, Hrvatske, Srbije i Makedonije!

457
SHARE

one-direction-2013

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

“Hej Bravo. Opet vam pišem ja, Edina. Prošli put sam Vam pisala sa molbom da mi pomognete u skupljanu slika za moj video: Balkan Wants Where We Are Tour 2014 :) . Uz Vašu pomoć i pomoć mnogih Directionera video je konačno napravljen”, napisala nam je naša posetiteljka Edina. Mi samo da dodamo kako je ovo zaista sjajan projekat – u videu koji traje preko 25 minuta možete videti Directionere iz Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije i Makedonije kako se zajedničkim snagama bore da vide svoje omiljene momke u našim krajevima. 1D još nisu utvrdili koje stadione u Evropi će posetiti – zato su ovako moćne akcije sad bitnije nego ikad!

http://youtu.be/9oGCt4XA1Tk

42 KOMENTARA

 1. yes SERBIA WANTS WHERE WE ARE TOUR!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

 2. A zasto nema Directionera iz Crne Gore? Msm,ako ste pravili poruku ili sta je vec ovo sa Balkana,onda ste trebali jos Crnu Goru da dodate.

  • Da.Zašto niste stavili i Crnu Goru? Mislim i mi želimo da oni dodju.To što je nas manje nego vas ne znači da treba da nas isključite! Mi smo porodica! A takodje i mi smo sa Balkana. Video je *OOOOOOOOOOOOOOO*

 3. SELENATORI ANGAZUJTE SEEE!!!!
  TVITUJTE #BalkanWantsStarsDanceTour
  MORAMO DA UCINIMO DA OVO POSTANE TREND NA TWITTERU,.DA SELENA VIDI OVO!

 4. 14:20 minut, imena BoyDirectionera su podebljanaa :D Jako je dobroo, samomi je zao sto nisam ucestvovala u akcijii. :( Kasno sam je videla. :( Sve u svemu EXTRA je!!!!!!<3333333333333333333333333

 5. Šta?! Nema Crne Gore? Ljudi morate da shvatite da postoje i Directioneri iz CG ne samo iz Srbije,BIH,Makedonije i Hrvatske.I mi ih volimo i sve kao i vi. :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.