947
Pogledajte Mašin video za fanove “Vampirskih dnevnika”!

Pogledajte Mašin video za fanove “Vampirskih dnevnika”!

947
SHARE

null

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

Dobili smo mail od naše posetiteljke Maše, u kojem nam je predstavila svoj video posvećen ovoj sjajnoj seriji a o njemu je napisala: “Ovo sam napravila da bih dokazala da u Srbiji ima mnogo fanova serije ‘Vampirski dnevnici’ i da pokažem da sam ja jedna od najvernijih njihovih fanova! :) Nadam se da ćeš ovo staviti na svoj sajt i da ce svi fanovi Vampira pogledati do kraja. Veoma sam se trudila i mislim da trud nije bio uzaludan! :) I jedna želja, da ako možete pišete malo više ‘Vampirskim dnevnicima’ i da objavite njihov poster. :) Pozz!”

3 KOMENTARA

  1. Love, love, love TVD! Ja sam njihov najveci fan, naravno da u Srbiji ima dosta njihovih fanova, TVD mi je lek, droga, kako god, sve znam o njima, pogotovo o Nini koja mi je idol i jedini razlog sto nisam napravila video o njima je – ne bih mogla da izdvojim najbolje scene i slike, jer su naprosto savrseni. :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.