1956
Pogledajte crteže koje nam šalje Tijana!

Pogledajte crteže koje nam šalje Tijana!

1956
SHARE

Picture 009

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

Zdravo Bravo! Ja se zovem Tijana Zorić. Živim u Novom Sadu. Šaljem ti neke od mojih crteža i nadam se da će vam se svideti ! :)

Picture 014

Picture 016

Picture 018

Picture 019

12 KOMENTARA

  1. @DIRECTIONERKA niko odredjen,trebalo je prva da bude Elizabeth Gillies,a ova druga Demi Lovato,medjutim nije dobro fotografisano,tako da se ne prepoznaje bas najbolje,a ove ostale nisu niko odredjen

  2. Zelim da kazem da je jako lepo nacrtano,naravno da nije najbolje na svetu,sto se ni ne ocekuje,nije spomenuto koliko godina imas ,ali bez obzira na radovima se vidi trud,ma kakvi oni bili.A onima kojima se nesvidja ,neka se samo zapitaju pre nego sto ness kazu.Da li se neko trudio i da li je trud bitan ili izgled?Da li bi vi mogli da nacrtate ovako nesto?Nije uopste lako,jer i ja crtam i znam sve.Postujte druge ,u redu je da ima neko svoje misljenje,ali zapitajte se.Hm,da li bi ja mogao ovo da nacrtam?Vecina ne bi mogla da nacrta bilo sta ,krug ili trougao a nekom vice da nije nesto.Ovo upucujem i svima kojima su objavljeni radovi i svima koji komentarisu .Postujte tudji trud!Ova poruka nije samo za ove radove vec i za sve druge u koje je ulozen trud,sto je najbitnije .

  3. Ima već mjesec da sam posala svoje radove za creative -.- Slala sam neke od radova sa svoje stranice: https://www.facebook.com/alone.artlone

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.