Start Creative Pismo za jednog dečka

Pismo za jednog dečka

SHARE

 photo shutterstock_2580491_zpsb1744ddf.jpg

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

Od jedne devojke koja nas je zamolila da ne objavljujemo ime, dobili smo neobičnu želju a ona glasi: “Moja drugarica je napisala pismo za jednog dečka kojeg je voljela i sa kojim se zabavljala ali on je sad otišao za Beograd i više se ne gledaju.Hvala vam unaprijed i nadam se objavljivanju ovog teksta, vaša vjerna čitateljka!!!”

A poruci zaljubljene devojke piše:

“Dragi…
Ne, ne pada mi na pamet da ovo počinjem kao sto se inače počinje. Previše glupo zvuči.
Zadnjih dana često želim da vratim vrijeme za godinu dana unazad. Kad me pitaju zašto baš godinu dana izvučem se na izgovor:”Jer sam prošle godine u ovo vrijeme uveliko plovila kipranskim morem”
Istina je da želim da vratim vrijeme zbog tebe! Da,evo opet priznajem…nedostaješ mi. Prošlo je dosta vremena od kad sam imala priliku da te vidim, zagrlim i dobijem taj osjećaj koji sam kao mala imala u snovima o letjenju. Bože debila…
Dosta puta pred spavanje razmišljam o tebi. Razmišljam o mojim greškama. Kako bi bilo da sam uradila nešto drugačije. Sudbina je čudna pojava. Kad je nešto suđeno uglavnom bude tako osim ako si Chuck Norris. Samo je problem što sudbina ne utiče na osjećanja onih koji moraju da prihvate takvu kakva je.
Ti si prva osoba koja je uspijela da me digne u oblake kad mi se čitav svijet srušio.
Sad krećemo u srednju školu i bukvalno čitav život će krenuti u potpuno novom pravcu ali mi nikad nećeš ‘otići’ iz sjećanja i to u najboljim sjećanjima. Nemam pojma gdje si ti sada, kako si, ko ti je na mislima. Samo želim da znaš da se svakog dana budim sa nadom da ćemo se ponovo sresti ako ne u ovom makar u drugom životu.
Vidimo se sto prije moguće…Tvoja malla<3"

OSTAVI KOMENTAR