297
Ostani jaka Charlotte! Lovaticsi podržali svoju drugaricu, pridružite im se!

Ostani jaka Charlotte! Lovaticsi podržali svoju drugaricu, pridružite im se!

297
SHARE

null

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

Na našu adresu došao je mail jedne Lovatics, Chris Smieley, čije smo sjajne crtež već objavili u rubrici Creative. Ipak, ona nam je ovog puta pisala potpuno drugim povodom:

“Hey Bravo! Mi, tim fan strane Demi Lovato – Give your heart a break.ツ smo napravili video o jednoj posebnoj osobi. Jedna od naših admina u poslednje vreme imala je dosta problema i pre nekoliko dana se odlučila da ubije sebe. U popodnevim satima dobili poruku njene mame,da je u bolnici… Ali nije izgubila svu svoju veru…Sada mora da ostane sa mnogo ljudi sve vreme, tako da neće razmisljati o tome ponovo dok se ne oporavi i bilo bi lepo ako bi vaši čitaoci imali neke molitve i savete za nju! Hvala vam za vaše vreme! ;)

xx,tim Demi Lovato-GYHAB”

Budi jaka Charlotte – pogledajte ovaj dirljiv video i ako možete ostavite poruku podrške mladoj devojci!

12 KOMENTARA

  1. jadna devojka, bas mi je zao ali dobro je da nije uspela da se ubije. ostani jaka Charllotte zelim ti sve najbolje i da vise ni ne pomisljas na ovo !!!!!!!!!!!!!!!

  2. tHANK YOU FOR POSTING THIS IT MEANS A LOT AND A REALLLY BIG THANX TO CHRIS FROM MACEDONIA WHO DID THIS 
    cHARLOTTE HALL I AM REALLY HAPPY THAT YOU ARE NOW IN A TREATMANT CENTRE

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.