875
Nikola nam šalje svoje vrhunske radove!

Nikola nam šalje svoje vrhunske radove!

875
SHARE

null

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

null

null

null

Zdravo! Zovem se Nikola Stepanovic. Idem u treći razred Umetničke škole. Bavim se grafičkim dizajnom, crtam, slikam, dizajniram nakit i još mnogo toga. Ako vam se dopadnu moji radovi možete da me pratite na Facebooku. Časopis vam je odličan! Pozdrav!

Ovo je link moje stranice https://www.facebook.com/nikolastepanovicpage

null

null

null

20 KOMENTARA

 1. P R E L E P O.Molimte dođi uu moju školu i budi nam nastavnik jer ovako ne može ni moja nastavnica crtat:PSuper su ti radovi.Svaki na svoj način.
  1.Lana je ispala prelepo:P
  2.I ovde takođe (možda čak i bolje nego na prvoj)
  3.Super
  4.Genijačna
  5.Dopada mi se
  6.Isto
  7.Isto

 2. +7 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..a alex je sexy.......dajana-srce moje..NESA I JASNA....

  wau…odusevljena sam…obrve na zadnjoj devojci su savrsene..takve slicne imam ja////<33333

 3. +3 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1andjelaThEwAnTeD....PERKA 4EVER....P I J...T I N......NATHAN I LOVE YA SOOOO MUCH...TI SI NAJLEPSI DECKO NA SVETU..........EMA-KRALJICA...ANA I NEMANJA-GOLUPCICI......Sofija je srpska Taylor Swift..DaMi i LOGMICA.........dajana-srce moje..prcko I JASNA...

  nista…pa kad prelepo crtas<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.