3142
Natašine slike i crteži prava su umetnička dela!

Natašine slike i crteži prava su umetnička dela!

3142
SHARE

klaus and caroline

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže (barem 3), YouTube video zapise koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

Zdravo! Zovem se Nataša. Imam 16 godina, volim da crtam I slikam. Šaljem Vam neke od mojih radova i nadam se da će vam se svideti, i da će te ih objaviti. Oni koji su zainteresovani da vide više mogu da posete stranicu http://natasatw.deviantart.com/ takođe možete da vidite ubrzan snimak kako su neki portreti nastali https://www.youtube.com/user/natasadomazetov?feature=watch.

Puno pozdrava iz NS-a!

Chester See

chuck and blair

jensen ackles1

jensen ackles2

Max George

Murat Yildirim

oko

Ryan Higa

SivaKaneswaran

31 KOMENTARA

  1. Ja ni kuce ne umem da nacrtam kako treba xDDD Blair i Chuck,Ryan Higa *OO* Svaka ti cast,jako si talentovana!!

  2. svaka cast crtezi su ti stvarno extra. kojim bojama ovo radis? mislim ovo nije ni olovka ni tempere ni tako to, sta koristis pa ti ovako isapda?

  3. Hvala vam svima, čak i onima koji ne misle da su ovo stvarno moji crteži, trudila sam se da budu realni pa ako vam izgledaju kao fotografije znači da sam u tome i uspela. Sve slike crtane su rukom-olovkom, oko je u temperi, a peta slika (Jensen) je slikana od pocetka do kraja digitalno u photoshopu, nije dakle obradjena fotografija, i verujte da je podjednako tesko kao i slikanje rukom na papiru :D  https://www.youtube.com/user/natasadomazetov?feature=watch 

  4. Ja Neznam da li su neki od vas coravi ili neznaju kako izgleda crtez…Ali skoro pa sve i jedan ovaj rad su photo shop….i to dobar…

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.