Start Creative Natalija Stanojević poručuje – Ne odustajte od svojih snova!

Natalija Stanojević poručuje – Ne odustajte od svojih snova!

SHARE

Pretty-Girl-Face

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

Dragi Bravo, videla sam Vašu rubriku u kojoj objavljujete radove Vaših čitalaca i želela sam da vam pošaljem jedan svoj. Takođe, ako biste objavili moj tekst, bila bih Vam veoma zahvalna da tu ostavite i link mog bloga koji vodim i koji je sastavljen od tekstova koje ja pišem.

Link bloga: http://stanojevicn.blogspot.com/

Koliko puta ste samo poželeli da dignete ruke od nekoga, nečega? Da odustanete od svega i krenete ispočetka, a ipak niste uspeli? Ulažete trud, energiju i snagu u nešto što možda nikada neće doći. Postane vam muka od svega i budete čvrsto rešeni da je gotovo, ali sutradan sve vaše odluke i obećanja padaju u vodu. Teško je boriti se za nešto što možda više ne postoji. Ta osoba ili stvar koja vam nedostaje, možda više nije onakva kakve je se sećamo. Sve se menja. Ljudi takođe. Ali koliko god pokušavali da se otrgnete od nečega, to vas sve više i više vuče k sebi. Čak niste ni sigurni u ono što želite, ali postoji to nešto što vam ne dozvoljava da ga pustite. Vaša osećanja prema tome su ipak mnogo jača od tih silnih odluka koje donositi. Nekako u svemu tome tražite svoje greške, pre svega. Pokušavate da shvatite gde ste to pogrešili pa je sve tako teško. Ali, nemojte. Ne vredi kriviti sebe za nešto što nije samo vaša greška. Tako ništa nećete postići. Samo gubite samopoštovanje i veru u sebe. Valjda svako zašto ima svoje zato, ali nije na nama da to presudjujemo. Ko zna zbog čega je dobro sve to što vam se dešava. Jednog dana ćete i sami shvatiti.. Ali poenta svake priče je to da treba verovati. Ako nešto želite, morate imati dovoljno volje da istrajete u tome. Biće teško, uvek je. Ali nemojte dozvoliti da vas to sputava da ostvarite svoje ciljeve. Svaki trud se isplati. Želje se ostvaruju. Samo je potrebno to malo truda. Nikad ne odustajte od osobe koju volite. Nikad nemojte odustajati od svojih snova i želja. Sve će jednog dana doći na svoje. Budite sigurni u to. Zato nemojte ostavljati ono do čega vam je stalo zbog nekog straha koji vas sputava da načinite prvi korak I možda popravite stvari. Pobedite sebe i uspećete. Ne traćite vreme na površne stvari i ljude. Skupite hrabrost da kažete ono što želite. Možda je to do čega idete samo na korak od vas. Ne stidite se onoga što jeste. Borite se za nešto što volite, jer će se to sigurno isplatiti.

Natalija Stanojević

OSTAVI KOMENTAR