1801
Nadira nam šalje sjajne crteže One Directiona i Justina Biebera!

Nadira nam šalje sjajne crteže One Directiona i Justina Biebera!

1801
SHARE

1ddd dfhdghd

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

null

Zdravo. Ja sam Nadira Kunić i imam 14 godina. Jako volim stranu muziku a pored toga volim i crtanje. Tako sam već napravila nekoliko crteža svojih omiljenih pjevača i željela bih to podjeliti s ostalima preko vaše rubrike. Radove redovno objavljujem i na svom twitteru, pa ko želi može da me prati: https://twitter.com/nadira_kunic. Unaprijed hvala :)

null

null

18 KOMENTARA

  1. Lepo crtaš:)Mada na zadnjem crtežu ne mogu da prepoznam Louisa.Trebaš boiti radove;)Justin i Harry su extra nacrtani,ali na prvom crtežu nikom nisi nacxrtala oči tako da mi se rad uopšte nije svideo:DCelokupna ocena:3+.Možeš bolje to se vidi po Harry-u i Justin-u:)Ali lepo crtaš:)
    P.S.Poslušaj moj savet za bojenje:DNe moraš sve radove obojiti ali barem jedan.Neki mogu ostati crno beli tj.osjenčeni:D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.