879
Maja nam šalje crteže svog voljenog Ollyja Mursa

Maja nam šalje crteže svog voljenog Ollyja Mursa

879
SHARE

null

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

null

null

null

Ćao,ja sam Maja, imam 15 godina i luda sam za Olly Mursom.Volim da crtam i volela bih da objavite moje crteže i možda neki njegov poster! :) Za sve Ollyjeve fanove i ostale kojima se sviđaju moji crteži,moj twitter profil https://twitter.com/MajaMurs

13 KOMENTARA

  1. Andrea ti to nas malo zajebavaš, a? Debilu mali, ae reci joj u facu to, usrala bi se, ti ćeš da je ponižavaš ovde, a?

  2. don’t sheet…devojka prelepo crta,aj da vidim kad bi ti ovako nacrtala….!!ne moze nikad da ispadne potpuno isti…pa nije ona profesionalac…..ali sigurna sam da ce postati…..<43…weliki poz za maju…<3

  3. nije ok to sto si rekla Andrea.Ko ji je tvoj prb? msm ok ne svidja ti se, ali oadi malo sa recnikom.inc mayo bilo mi je pomalo smesno sto si joj ti odg da vidimo tvoje crteze, msm ona nije ni rekla da zna da crta, ovde je rc o tvojim crtezima :) bez uvrede :) ali naravno mogla je to lepo da kazee :) toliko od mn, necu mng da se mesam. :)
    i da lepo crtas, like it. :) imas posebnu tehniku crtanja :) hocu da kazem neki svoj stil :)

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.