431
Katarina vam pokazuje kako sami da napravite One Direction stikere!

Katarina vam pokazuje kako sami da napravite One Direction stikere!

431
SHARE

One-Direction-BRITS-2012-Cropped

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

http://youtu.be/2eqQjQhXU7A

Naša posetiteljka i velika Directionerka Katarina poslala nam je video koji će biti interesantan svima koji vole 1D. Kaja nam je napisala: “Ćao BRAVO! Ja sam tvoja verna čitateljka Katarina. Videla sam rubriku Creative i veoma mi se svidela. Ja sam napravila video u kojem drugi mogu videti kako da naprave 1D stikere. Napravila sam ovaj video pre svega zato što sam htela da drugim Directionerima pokažem kako mogu da naprave neke 1D stvari a i zbog mnogo drugih razloga. I da, zaboravila sam da kazem, redovno čitam i novosti na Bravo portalu :)) Veliki pozdrav od meneee :**”

6 KOMENTARA

  1. +4 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1TAYLOR.SWIFT. ONE.DIRECTION(Nenadator{FOREVAH}, Sandrator, Perkator, Ninator, Anator, Slavicator, Filipator, Anjator, Veljkator)

    malo je glupo, jer nije bas cvrsto, ali dobra ideja!

  2. Umm…Izvini…dobra je ideja ali zasto jednostavno taj odsecak 1D iz novina samo nisi zalepila? xD :D Ono…bilo bi lakse…
    A ovo plavo….Jel to samolepljivi papir u boji? 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.