523
Justin Come to Serbia – Pogledajte video poruku naših Beliebera za Jusa!

Justin Come to Serbia – Pogledajte video poruku naših Beliebera za Jusa!

523
SHARE

null

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani!  Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

U utorak smo dobili mail naše čitateljke Mirjane Dimitrijević koja nas je zamolila da vam predstavimo video poruku Beliebera namenjenu Justinu. Ona nam je napisala: “Dragi Bravo, poslednjih dana Belieberi su se veoma trudili da naprave video kojim pozivaju Justina da dođe u Srbiju…pristiglo je mnogo slika i snimaka i ovaj video je najzad završen. Sve bismo dali da vidimo našeg idola u našoj zemlji i svim silama se trudimo da mu privučemo pažnju. Molim vas pomozite nam da podelimo ovaj video sa što više Beliebera, možda on nekako stigne i do Justina, što nam je i cilj. Nadam se da ćete objaviti ovaj video, zaista biste nam pomogli, baš smo se potrudili da ga napravimo, a naš najveći san jeste upravo njegova poruka – da Justin poseti Srbiju! Hvala unapred.”

Naravno, mi ćemo uvek podržavati ovakve vaše akcije – ukoliko volite Biebsa – podelite ovaj link na svom Facebooku, Twitteru…prosledite ga na fan stranice koje podržavaju Justina Biebera…ukoliko budete dovoljno glasni, veće su šanse da ova poruka dođe do Jusa!

FOTO: FAME

14 KOMENTARA

  1. Lijep je video*.* .. Još da je u Srbiji bilo ono okupljanje Beliebera kao u Hr. s televizijom rtl. bilo bi vrh .. A ovako je takođe slatko .. Nadam se da če doči na balkan :DDDDDDDDDDDDd

  2. hvalaa vam punoo.. trudili smo see da skupimo sto vise Belieberaa.. ;) <3 i nadam se da cemo uspeti da dovedemo Justin Biebera.. ;)

  3. Samo da Justin doje u Srbju..Kada dolazi u Hrvatsku moze doci i u Srbiju mi Belieberi trudicemo se da Juss dodje u Srbiju…<3

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.