477
Directioneri ne odustaju: Novi video poziv za dolazak 1Dja u Srbiju, BiH...

Directioneri ne odustaju: Novi video poziv za dolazak 1Dja u Srbiju, BiH i Hrvatsku

477
SHARE

null

Creative je rubrika koja vam dozvoljava da se slobodno izrazite – šaljite nam vaš priče, pesme, crteže, YouTube videe koje napravite…a mi ćemo to objaviti na ovoj strani! Naša adresa je bravoportal@gmail.com a u kao subject u mailu stavite “Za Creative”.

Od naše posetiteljke Tanje dobili smo e-mail u kojem nam predstavlja projekat koji je ostvarila u saradnji sa svojom drugaricom ali i velikim brojem Directionera koji žive na teritoriju bivše Jugoslavije. Ona nam je napisala: “Dragi Bravo, dosta dugo su Directioneri slali slike posvećene One Directionu, na stranicu koju smo napravile moja BFF i ja. Ovo je ta stranica. Jednog dana smo došle na ideju da napravimo video posvećen naj bojbendu na svetu, mislim da svi znate o kome se radi. Na ovom projektu je učestvovalo mnogo Directionera. Nadam se da će se svima svideti video, a cilj nam je da 1D dođe u Srbiju, Hvatsku i Bosnu, svima bi bilo drago kada bi momci odgledali video.”

14 KOMENTARA

  1. +12 Oceni negativno -1 Oceni pozitivno +1Love you:Miley Cyrus,Demi Lovato,One Direction,Justin Bieber,Justice Crew,Little Mix,Nicki Minaj,Drake,Lil Wayne,Rihanna,Chis Brown,Pitbull,Jessie J,Jennifer Lopez,Fun,David Guetta,No Doubt,The Twilight Saga

    Nema povlacenja,nema predaje.Imamo da pravimo videe sve dok nas ne primete. xD :P

  2. Spooooot je preeeeellleeeeeeeppp!!!! Kada bih procitala negde ili bi mi neko rekao da dolaye u Srbiju i da ce se karte pocesti prodavati za 3 dana, ja bih kupila sator i spavala ispred Arene dok  karte ne pocnu da se prodaju. XD  Ali mislim da ne bi bilo mesta =za mene,ne samo za mene nego i za sve ostale koji su culu kada ija ,samo kada bih mogla da cujem tooooo,ne bih isla ni na more,to je definitivnoooo!!!!!!!! I love ONE DIRECTION!!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.