Start Buzz Vitta – Maca kulerka

Vitta – Maca kulerka

SHARE

Ovo je Vitta. Kao i sve moje mačke, i ona je udomljena sa ulice, i mogu da se pohvalim da sam ja jedna srećna vlasnica 6 udomljenih mački :).

Obožava da spava i da se igra sa drugim mačkama, često skače i ona i ja se stalno igramo “žmurki”. Omiljena hrana joj je meso, mada ima puno hrane koju obožava :3.
Nervira je kad je neko dira za rep, tada počinje da grebe , da gricka svojim malenim, ali oštrim zubićima. Volim je zato sto je posebna, nije kao ostale mačke. Druge mačke bi, čim bi ugledale hranu počele da skaču, grebu dok ne dobiju ono što žele. Ona je sasvim smirena, opuštena. Njoj je sve sasvim svejedno :).Često spava na stolici. Dok je bila mala, vodili smo je svuda gde smo išli, sada je ona velika mačka od oko 5 kilograma. Jede oko 10 puta dnevno :).Jednom rečju – SAVRŠENA JE.

Sara

Šaljite nam slike vaših ljubimaca i predstavite nam ih! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

OSTAVI KOMENTAR