Start Buzz Upoznajte nas s vašim ljubimcima!

Upoznajte nas s vašim ljubimcima!

SHARE

Ako imate kucu, macu ili nekog drugog dragog kućnog ljubimca, predstavite ga svima! Otvaranje nove rubrike na sajtu, BRAVO Pets, prilika je da nam šaljete fotke svojih ljubimaca i opišete ih. Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.

Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

Vaš mail može da izgleda recimo ovako:

Ćao, moje ime ja Vlada, a ovo je moj pas Meda. Ona pripada rasi vojvođanskih pulina koja nije zvanično priznata, ali sumnjam da to njoj mnogo smeta 🙂

Meda živi u našem dvorištu u kome vlada gvozdenom šapom! Iako izgleda pitomo, strašno ne voli nepoznate ljude, tako da je se svi boje. Čak i ako joj bacite da pojede nešto što voli, čim to smaže u slast, nastaviće da laje na vas nesmanjenom žestinom! Jedino čega se Meda boji jeste velika buka –  recimo, kad grmi, sakrije se u neki ćošak i ne pomalja njušku sve dok nije sigurna da je opasnost prošla.

Osim što obožava da laje, Meda voli da se igra svojom loptom i jedva čeka da joj neko pravi društvo u tome.

OSTAVI KOMENTAR