Start Buzz Tina i Leo su najbolji drugari!

Tina i Leo su najbolji drugari!

SHARE

394884_124336887738983_99841546_n

Zove se Tina (to je ova macka sa slike). Obožava, kao i sve druge mačke, da SPAVA. Ona je moja ‘Uspavana Lepotica’. Tinu sam dobila na leto prošle (2012.) godine.

Jednoga dana sam odlučila da napravim profil Tini i Leu (Leo je moj pas kojeg ću kasnije opisati) i, jesam! Napravila sam im profil ali sad necemo o tome…Tina je najpametnija mačka koju sam do sada imala a imala sam ih već pet. Uglavnom, prošle godine (2012.) u svom dvorištu našla sam jednu mačku. Nahranila sam je i ona se pripitomila. Ja i brat smo joj dali ime Mia (Nemam njenu sliku). Mia je bila bela i veoma umiljata maca. Ona je bila bratova mačka. Jedanput, dok sam išla u prodavnicu (a Mia i Tina su išle sa mnom), ja sam ušla u prodavnicu i ostavila njih dve da čekaju ispred. Kad sam izašla njih dve nije bilo. Nisam se uplašila, jer znam da je Tina pametna i da će se vratiti. Sutradan čula sam mjaukanje na vratima. Otvorila sam i videla Tinu ispred vrata. Mia je znala da luta i da se ne vraća danima, ali na kraju ipak dođe pa sam mislila da je opet nege odlutala. Prošlo je mesec dana a Mie nije bilo. Prošla je godina, a Mie nije bilo. Neverovatno! Tina je te večeri kad sam otišla u prodavnicu odvela Miu u grad i tamo je ostavila! Zbog toga je Tina najpametnija mačka koju sam imala!

null

Leo je beli pas. Njegov nadimak je ‘Svemirsko Prase’ . Svemir je crn i ima bele tacke (zvezde), a Leo je beo i ima crne tačke (iako nije Dalmatinac) a nadimak ‘Prase’ je dobio zato što je debeo kao prase. Lea je moj tata jedanput kada je išao po mene (jer sam spavala kod drugarice) našao. Tada je bio veličine dvije šake. Mogao je da stane na dlan. A sada se pretvorio u ‘prase’. Leo je veoma sladak, i voli da se mazi. Za razliku od Tine stalno je u pokretu. Tina i Leo, zbog zajedničkog života počeli su da kupe neke fore jedno od drugoga. Tina vrti repom kada je srećna, a Leo se liže. Možda ne zvuči čudno to što se pas liže, ali Leo to nikada pre nije radio. Tina obožava da jede sve osim slanine i tvrde macije hrane, a Leo, naprotiv voli da jede sve. Tina kada je gladna obično mjauče. Ali sad je otkrila novi stos. Kada vidi da neko nešto jede protegne se na sto i zatvori oči, a kad otvori oči pretvara se da je kao tek videla hranu. Onda sledi onaj pogled koji govori “Mogu li dobiti malo?”. He he he… Obožavam je! I nju i Lea <3

Šaljite nam slike vaših ljubimaca i predstavite nam ih! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

OSTAVI KOMENTAR