Start Buzz Raspevani papagaj Kiki

Raspevani papagaj Kiki

SHARE

Ovo je moj papagaj Kiki. Dobila sam ga na poklon od roditelja za uspješan završetak školske godine i nemogu opisati svoju zahvalnost. Kod mene je 4 i pol mjeseca i ja ga jako volim . Jako je veseo i zabavan, stalno pjeva i svojom pjesmom unosi radost.

Svaku voćku koju mu ponudim rado prihvati, voli svaku hranu i stvarno puno jede. Nervira ga kad nije u centru pažnje, kada mu ne tepam i kada barem na 30 minuta ne izađe iz kaveza. Ono što najviše voli jeste to kada ga izvedem u “šetnju”. Kada ga iznesem napolje, naravno u kavezu, jako je radostan i zadovoljan i po meni to ga čini najsretnijim. Ja ću biti iskrena i reći kako mene moj Kiki čini najsretnijom 🙂

Zana

Šaljite nam slike vaših ljubimaca i predstavite nam ih! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

OSTAVI KOMENTAR