366
Ženka nemačkog ovčara odgajila četiri mačeta

Ženka nemačkog ovčara odgajila četiri mačeta

366
SHARE

1505907624522208e5125c3142571536_orig

Ovo je Bruk, ženka nemačkog ovčara koja je prihvatila, usvojila i vaspitala četiri malena mačeta…

Kada je Aud Fišer pronašao četiri tek rođena siročeta, shvatio je da bez njegove pomoći neće moći da prežive. Odneo ih je u svoj dom gde ih je, odmah, prihvatila i „usvojila“ njegova Bruk, piše portal zivotinje.rs.

– Мој nemački ovčar Bruk bila je velika pomoć. Bila je majka četiri napuštena mačeta. Ja sam ih hranio, a ona je bila zadužena za vaspitavanje, toplinu, majčinsku ljubav i sve ono što ja nikako ne bih uspeo da im pružim. Kao tim smo obavili odličan posao. Svo četvoro su odrasli potpuno zdravi i veseli. To nas posebno rastužuje, jer će od nas otići u svoje nove domove -kaže Aud Fišer, ističući radost zbog srećnog završetka.

Malena četvorka sada je vaspitana tako da obožava ljude, ali i pse. Znaju sve što je potrebno, igraju se, raduju, a kada dođe vreme za maženje, nežnijih stvorenja nema, tvrdi Aud Fišer.

Na predivnom snimku videćete dirljive momente Semovog, Suzinog, Savaninog i Skajevog odrastanja uz mamu Bruk.

Uživajte u ovoj neobičnoj porodici.

Izvor: b92.net / zivotinjr.rs

12 KOMENTARA

  1. Jooo dušeee male!!!! <3333 Baš lepo od nje jer je ona kuče (pas) a primila je mačiće <33333333    

  2. Ovaj snimak mi je definitivno uljepšao dan. Ovo je nešto predivno, prelijepo. I ja sam imala male mačiće, ali nažalost uginuli su jer nisu mogli bez majke, koja je jednostavno nestala i više se nikad nije pojavila. Trudila sam se puno oko njih, čak i školu zapostavila ali sve je to bilo uzalud. Zaplačem svaki put kada se sjetim moja mala nestašna četiri mačeta, i veoma sam srećna kada vidim ili pročitam nešto slično ovome. :) 

    Pozdrav iz Republike Srpske. 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.