517
Uginuo PAC, bivši ljubimac Justina Biebera

Uginuo PAC, bivši ljubimac Justina Biebera

517
SHARE

BieberHamster

Pitamo se, kad će više prestati da stižu loše vesti za Biebsa? Nakon svih nevolja koje je doživeo u Britaniji, sad je stigla informacija da je uginuo njegov nekadašnji ljubimac PAC, kojeg je poklonio obožavateljki.

null

Na iznenađenje svih, mladi pevač je u decembru prošle godine pred odlazak na avion prišao obožavateljki Victoriji McClure, predao joj svog ljubimca i rekao “Moraš voditi računa o PACu!” Ipak malena životinja nije dugo uživala u svom novom domu – Victorija je u utorak objavila da je PAC uginuo, napisavši: “Raj za malog hrčka.” Ona je zatim objasnila da je PAC uginuo od starosti a potom se obratila Justinu i njegovom prijatelju Alfredu Floresu. “Momci hvala vam što ste ovo uradiil za mene. Posedovanje njega bilo je pravo blagostanje i iskra nade! Volim vas momci.”

null

IZVOR: Life Content

30 KOMENTARA

  1. @brit- Pricas drugima da su glupi a pises “ne bi”, umesto “ne biH”. Tako da ne kenjaj mnogo. Ovaj nisam njegov fan, ali mi je zao.

  2. Jadnicak!!!!!!! Ali sta se tu mozee??? Zasto ne pisu o svakom uginulom stvorenju!? Ali to je TAKO TUZNOOO!!!!!!!!! ☻☻☻

  3. Stvarno mi je zao PAC-a ali kao da nikom drugom nije uginula zivotinja koju je stvarno voleo R.I.P. PAC        Od toga se pravi galama samo zato sto je to ljubimac Justina Biebera . Svaka zivotinja je jednaka i zasluzuje da kada umre neko zali za njom bila ona ljubimac Jusa ili nekog drugog .

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.