308
Sunčicina Megi je neodoljivo kuče!

Sunčicina Megi je neodoljivo kuče!

308
SHARE

Pegiiic

Ovo je moja kuca Megi. Pre 2 meseca sam je dobila. Tata ju je doneo sa ulice. Tada je imala 3 meseca.

null

Ne znam koja je rasa ali to mi nije ni bitno. Megi voli da trči, skače, gricka…Ujutru obožava da se zavuče kod mene u krevet i spava sa mnom. Kao i svako malo kuče i Megi je puna energije i zahteva dosta pažnje. Kad želi da se igra ona laje ili vuče za trenerku kako bi privukla pažnju. Najviše voli da se igra sa flašicom, šalom i činijom. Kad je gladna ona nosi činiju po kući. Najviše voli da jede hleb.Z ato svaki put kad jedem “slučajno” mi ispadne parče hleba. Nju najviše nervira usisivač. Čim čuje zvuk usisivača počne da laje. Moju Megi-Pegi mnogo volim i ne mogu da zamislim dan bez nje. :) <3

Sunčica

Šaljite nam slike vaših ljubimaca i predstavite nam ih! Napišite nam kako se zovu, kad ste ih dobili, šta najviše vole da rade, šta jedu, šta ih nervira, zašto ih volite… a mi ćemo se potruditi da sve što nam pošaljete i objavimo.Svoje e-mailove nam šaljite na bravoportal@gmail.com. Napominjemo da nam šaljete samo slike na kojima su jedino vaši ljubimci.

12 KOMENTARA

  1. srce moje…….kako je slatko….ja obozavam da spavam sa mojim abrahamom…zamislim da je nathan,tom,jay,max,siva,justin,hazza,zayn,niall i ostali decaci,zagrlim ga i tako mi je prelepo……..takodje zamislim i da je Jovan….<3 brt,dal' ima neki ruzan poznat…….volim i justina timberlaka…on je hot!!!!!!!!!!!<3

  2. HAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHHAHA LOL.. Kako je ruznaaa! “megi-pegi”?!?!? WTF?Kako otrcano!!! Uzasna je , a i sa slika se vidi da ti je kuca ili stan,sta god da je uzasno strokav,prljav,neuredan.. Kako mozes kuce da drzis u stanu i da spavas sa njim?? Garant kuce smrdi kao i tvoj stan ili kuca!!!

  3. Mimikaaa je li te nije sramota takoo govoriti. Kuća joj prljava,pa uopšte se ne vidi da je prljava na slikama. Zamisli kako bi tebi bilo da ti neko kaže kako ti je kuća prljava. Čuj otrcanoo,meni je to baš kjut,a to što ti nemaš pojma šta je lijepo to nije naš problem!

  4. Suncica mi je komsinicaaa hehehe :D
    Pa to sto je njen taza uzeo sa ulice, znaci da je dobar covek, a ne vi, sto bi ga isutirali verovatno na ulici…

  5. @Mimikaaa GADE MI SE LJUDI KAO STO SI TI!!!! U RECNIKU POSTOJI REC “KULTURA” I ONA IMA SVOJE ZNACENJE,MOZDA BI TREBALA MALO DA SE RASPITAS!!!

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.