159
Simpatično ljubičasto tele iz Čačka lepo napreduje (video)

Simpatično ljubičasto tele iz Čačka lepo napreduje (video)

159
SHARE

Neobična priča o ljubičastom teletu iz sela Jezdini kraj Čačka se nastavlja. Iako je njegova vlasnica Radmila Glavonjić mislila kako će ljubičasta boja nestati nakon nekoliko dana pa će tele biti sličnije svojoj smeđoj majci Đurđi, ono ne menja boju.

[youtube xuPiQ_G4ZKM]

Osim toga, svakim danom ima sve više obožavalaca i znatiželjnika koji ulaze u štalu da vide kako napreduje. A napreduje dobro, malom teletu ne smeta ni medijska pompa ni obožavaoci ni deca koja ga znatiželjno dotiču. Njegova vlasnica Radmila za Blic je komentarisala: “Novi porodični ljubimac kao da je svestan da je drugačiji i zbog toga je puno umiljatiji od svih drugih životinja iz našeg domaćinstva”.

7 KOMENTARA

  1. Dusssssssssssaaaaaaaa maja……kako je slatko…bas steta sto ne mogu da odem da ga vidim…..kako je medeno!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    :D

  2. Ovo ce mozda prouzrokovati nove krave….kakvi li ce biti njegovi potomci….zamislite da sse sad radjaju ljubicaste kravice….Milka bi onda promenila boju kravice,jer vise to nije fenomen :)

  3. Ako se u toku nekoliko generacija pokaze da ljubicasta boja pozitivno utice na jedinku, pocece da se radjaju “normalno” ljubicaste krave :D

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.