518
Pseća ljubav nema granica

Pseća ljubav nema granica

518
SHARE

1715315790522f697ea3769077349015_orig

U pitanju je srceparajuća priča o psećoj ljubavi. Svaki dan, poslednje dve nedelje, pas Huang Huang ponavlja svoju „putujuću“ rutinu. On svakoga dana grebe i njuši sedišta u autobusu u nadi da će pokupiti miris svog gazde koji je iznenada nestao.

Ovo tužno odbijanje psa da se suoči sa neizbežnom istinim da je najverovatnije napušten, vraća ga svaki dan na istu autobusku stanicu u gradu Čengdu u Kini.

On svakoga dana strpljivo čeka na stanici da stigne autobus, potom se ukrca u njega sa ostalim putnicima i onda pretražuje sedišta.

Vozači kažu da Huang Huang svaki dan provede 10 sati u potrazi za svojim gazdom ulazeći u svaki autobus koji prođe.

Na kraju dana, kada padne mrak, od odustaje i nestaje u tamu, samo da bi se narednog dana ponovo vratio.

Ljudi u autobusu prvo su pomislili da pas traži hranu, ali su nakon nekoliko dana shvatili da je pas u očajničkoj potrazi za svojm gazdom.

Kondukter po imenu Fung rekao je lokalnim medijima da je pas postao svojevrsna slavna osoba na stanici ali da mu to nije velika uteha. On čak razmišlja i da ga usvoji ali smatra da je još rano za takav potez pošto je moguće da će se njegov vlasnik pojaviti.

Izvor: b92.net

19 KOMENTARA

  1. Ja sam kamenog srca meni ovde nikoga nije zao! :D Volela bih da zaplacem uz ovo, ali jednostavno nista! Ja sam bezosecajna!

  2. Jako mi je zao tako odanog covekovog prijatelja.Srce mi se pocepalo od tuge cim sam procitala ovo!!!!!!! Nadam se da ce jednog dana pronaci svog vlasnika.

  3. - Jadnicko. :'( suze su mi krenule……. nadam se da ce  pronaci gazdu osim ako ga nije ostavio :o :'(  Ako ga ne nadje nadam se da ce ga neko usvojiti ! RESPECT! :’D

  4. AAAAAA KAKO ME ASOCIRALA PRICA NA ONU O ZLATNOM RETRIVERU KOJI SE UVEK VRACAO NA ISTO MESTO I CEKAO GAZDU A GAZDA JE ODAVNO UMRO A ON JE IPAK NASTAVIO DA SE VRACA I DA GA CEKA, GLEDALA SAM I FILM O TOME MNOGO SAM PLAKALA PREDIVAN JE FILM JEDAN KOJI CU LEPO PAMTITI<333333

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.