1520
Nestao pa pronađen porodični pas Novaka Đokovića

Nestao pa pronađen porodični pas Novaka Đokovića

1520
SHARE

Novak Đoković putem Twittera je pomagao svom mlađem bratu da pronađe izgubljenog psa.

Marko Đoković izgubio je ljubimca porodice Đoković, belog maltezera pa je na svom profilu zamolio za pomoć: “ljudi, pomozite, nalazim se trenutno u Budvi i nestao nam je mali, beli maltezer. Svaka informacija je dobrodošla”. Uz to je stavio i sliku ljubimca kako bi ga ljudi lakše prepoznali.

Iako se ne radi o njegovom psu Pjeru, već o porodičnom ljubimcu, njegov “tweet” preneo je i Novak Đoković na svom profilu pa ga objavio zajedno sa slikom malenog psa. Đoković jako voli pse i prilično je vezan uz svog Pjera kojeg je kupio devojci Jeleni. S njim je čak pozirao na naslovnici italijanskog Voguea, a želeo je da ga povede s sobom na Wimbledon, ali britanske vlasti mu nisu dopustile da ga prenese preko granice.

U međuvremenu, pas je pronađen, a vest je objavio Novakov mlađi brat porukom na twitteru: “Našli smo ga :)”

7 KOMENTARA

  1. BRAVO,ponovo kasniš! Našli su malog psića :D Evo ovo sam copy/paste sa jednog sajta: Skoro 20 sati u porodici Đoković trajala je juče drama koja se na kraju pretvorila u događaj sa srećnim završetkom.Naime, toliko dugo je Marko Đoković obilazio svaki ćošak u Budvi kako bi ušao u trag nestalom maltezeru, belom psiću, koga je posle opšte potrage po poznatom crnogorskom letovalištu pronašao, za sada, neimenovani dobročinitelj. Na isti način na koji je Marko, oko dva sata iza ponoći obavestio fanove najboljeg tenisera sveta da im je nestao kućni ljubimac, na istom „tviter“ nalogu je sinoć u 22 sata stigla poruka sa sve smajlijem na kraju: „Našli smo gaaaa!“ Prvobitno je Marko sročio sledeći apel: „Ljudi, pomozite! Nalazim se trenutno u Budvi i nestao nam je mali beli maltezer! Svaka informacija je dobrodošla“.Iako se ovde nije radilo o trenutno najpoznatijem psu na planeti, Pjeru, koji je u Novakovom naručju završio čak i na naslovnoj strani „Voga“, ovaj drugi nestašni maltezer je jednako prirastao srcu čitavoj porodici Đoković, koga je u šetnju najčešće izvodila Novakova majka Dijana.U međuvremenu, vest se brzo proširila Budvom, a u veliku poteru su se, osim meštana, uključili i brojni turisti, a fanovi Novaka Đokovića su dali pun doprinos u akciji traženja maltezera tako što su na pojedinim banderama lepili odštampane plakate s tekstom: „Pomozimo Đokovićima da pronađu svog belog maltezera!“Jedni od najaktivnijih u potrazi za psićem bili su taksisti. Kroz radio stanicu „Slava taksija“ prošla je informacija o nestanku maltezera i molbom da „pošteni pronalazač psa dovede u taksi stanicu“.- Želeli smo da damo doprinos potrazi za psom, čak sam svojim vozačima obećao nagradu ukoliko ga pronađu. Na kraju, pronašao ga je neko drugi, ali je najvažnije da se maltezer vratio gazdama. Dispečera „Slava taksija“ je još u četiri ujutro nazvala jedna žena, ne znam da li je to bila Novakova majka, s molbom da pomognemo koliko možemo – rekao je sinoć za „Alo!“ Goran Simić, vlasnik „Slava taksija“.Na kraju, ovu lepu vest je Marko brže-bolje podelio i sa Novakom Đokovićem koji sad u miru može da dočeka svoj nastup na turniru u Sinsinatiju.
    @malla,pozz

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.