561
Nemački ovčar Džozef spasen od mučenja

Nemački ovčar Džozef spasen od mučenja

561
SHARE

1890669251524ffd1063fb0287814808_640x480

Nemački ovčar Džozef, star između pet i sedam godina, bio je na samrti kada je policija došla da ga spase. Bio je mršav i dehidriran, njegova koža bila je inficirana i puna ugriza, a u njegovom srcu nastanio se parazit srčani crv. Njegov vlasnik ga je držao zavezanim za drvo pune četiri godine.

Vlasnik Džeremi Šejn Templ je sumnjičavim susedima kazao kako njegov pas ima bolest zbog koje izgleda neuhranjeno. Kada ga je policija odvodila, začuđen što je uhapšen, kazao im je kako “to nije ljudsko biće”.

On je optužen je za zlostavljanje životinja, a naredno saslušanje čeka ga 14. oktobra.

O psu se trenutno brine sklonište za životinje PAWS u Ohaju. Oni javljaju da se Tobi, kako su ga preimenovali, dobro oporavlja.

Kako bi skrenuli pažnju na problem zlostavljanja životinja, oni su odlučili da otvore posebnu fejsbuk stranicu “Pravda za Džozefa” (Justice for Joseph) na kojoj možete pratiti oporavak hrabrog psa.

Izvor: b92.net

13 KOMENTARA

  1. kakvih danas ljudi ima,sramota!!Jako mi je zao psa,on to ne zasluzuje,psi su nasi najveci prijatelji,koji te nikada nece iznevjeriti…Ja jako volim zivotinje,i ne mogu trpiti kad ih zlostavljaju,maltretiraju i tretiraju ih kao da su igracke,a ne ziva bica,uostalom koliko mozes bit poremecen da kazes kako psi nisu ziva bica i ne zasluzuju zivjeti,sramotno i bolesno!!!
    Ja se nadam se da ce se Tobi oporaviti,dugo i sretno zivjeti jer to zasluzuje<333

  2. - Jaojjjj…. :'( Mukica mawa , dusicaa :( Bas m iga je zao,suze su mi krenule :( SVINJA JEDNA DA ZLOSTAVLJA ZIVOTINJE MA JA BI MUI DALA DOZIVOTNU KAZNU ZATVORA !!!! -.-‘

  3. Božee koji monstrum od čoveka.On ustvari i nije čovek već monstrum.Jadna životinja.Jeza me je prošla kroz celo telo kada sam ga videla na slici. :( I pratiću njegovo stanje ako nađem ovu stranicu.Jadno bedno i odvratno.’to nije ljudsko biće’ NIJE LJUDSKO BIĆE?MA TI NISI LJUDSKO BIĆE,A NE NEDUŽNO JADNO KUČE.Ovaj čovek treba u zatvor ili da plati veliku novčanu kaznu!!!

  4. Jooj mica mala, sreca pa se sad brinu o njemu. Kako bi ja izudarala tog ”gazdu”, pa polomila bi ga, da ga ni rodjeni otac ne moze sastaviti.

  5. I ja imam Nemackog Ovcara , zove se Vuki . Ovog debila dovedite meni pa ce da vidi sta mu sledi . DACU MOM MEALOM MEDU VUKIJU DA GA POJEDE KAO ZAHVALNICU NJEGOVOM RODJI TOBIJU !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 

  6. Dacu vam ja… DA LI SI COVECE KOJI SI MUCIO TOBIJA NORMALAN ,MA KAKVI 25 JA BI MU STAVILA 100 GODINA,NADAM SE DA CES SE TOBI OPORAVITI I NACI SSRECNIJI DOM IKADA KOJI BI PAS POZELIO JA BI TE RADO USVOJILA,PFF ZALOST.

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.