214
Naša heroina: kuca izbodena nožem 11 puta, pa bačena u đubre, ali...

Naša heroina: kuca izbodena nožem 11 puta, pa bačena u đubre, ali ipak preživela

214
SHARE

Sirota 14 nedelja stara Taza pokazala je neverovatnu volju da živi i danas je na putu da se potpuno oporavi.

Ona je prošlog vikenda pronađena u kanti za smeće i po hitnom postupku je operisana u klinici za životinje u Teksasu. “Ona se dobro oporavlja”, rekao je izvor iz klinike za časopis PEOPLE. “Spremna je za igru, jede i pije zaista dobro”. Doktorka Natalie Matthews kaže kako Tazu već želi da usvoji mnogo porodica i da je u pitanju jako srećan pas koji želi da bude voljen.

U međuvremenu, policija je uhapsila njenog bivšeg vlasnika koji je i počinio monstruozni zločin, pa ga sad čeka dugo sedenje u zatvoru. On je hladno izjavio kako je psa hteo da upuca, ali da mu je zbog ranijeg boravka u zatvoru, zabranjeno da nosi oružje.

 

 

8 KOMENTARA

  1. Jadna…..taj sto joj je to uradio nije covek…..nego djavo……on sutradan moze tako i coveka da izbode……..sta mu je ona nazao ucinila…….debil!
    Ja bih tog skota sto joj je to uradio u kavez…ne zatvor!

  2. TAJ KOJI JOJ JE TO URADIO JE MONSTRUM TREBA GA OBESITI(AKO JE MUSKO ZA JAJA) TO JE GOVNO OD CAVEKA STRELJAJ TE GA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

  3. To je……bolesno. Eto! Skroz bolesno! Ne mogu da verujem da bi neko to uradio -.-” Ako bi neko to mom psu uradio iskopala bih mu oci, nabila u usta i NJEGA bacila u DJUBRE!!! -.-”

  4. Takve ljude trebaju da se spale na trgu,pa da vidimo ko ce da ubija zivotinje.
    Sta suim oni krivi?
    A preslatka je. :D 

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.