732
Najtužniji video na svetu

Najtužniji video na svetu

732
SHARE

Clipboard01

Video koji je nazvan “Najtužniji video na svetu” probudio je emocije širom sveta i naterao nas da se zamislimo nad velikim problemom današnjice kao što je dugo sedenje ispred televizora i računara.

Simpatični pas koji na sve moguće načine moli svog prijtelja da ga izvede u šetnju u početku izmamiće osmehe na licima.
Međutim, kada četvoronožni jadničak shvati da njegov prijatelj ne može da se odvoji od televizora zbog njega, tužno rešava da spakuje kofer i ode.
Ovaj video poslao je snažnu poruku mladima u Španiji gde je nakon emitovanja upravo na televiziji veliki broj tinejdžera ustao sa stolica i prošetao svoje ljubimce.
Sledeći put kada vaš prijatelj zacvili kako biste obratili pažnju na njega ostavite sve vrhunske izmišljotine tehnike i posvetite se živoj ljubavi i igri.

Izvor: b92.net

21 KOMENTARA

  1. Ja sam se na posetku prvo smrejala, a sada yamalo rasplakala… kad bi mi neko ispricao ovaj video ne bi mi bilo tuzno vec bi se smejala ali kada to pogledas bas se rastuyis..: ( :`(

  2. U pocetku je bilo smesno, pogotovo ono sa trotinetom, a posle sam zaplakala jer onaj klinac nije ni obratio paznju na njega :'(

  3. Jaooj u pocetku mi je bilo slatko i smenso,kada se vozio na trotinetum,ali posle je jako tuzno. :( Bas je sladak i pametan pas,da je to moj pas,stalno bih se igrala sa njim! 

  4. Bilo je smešno i blesavo kada je pas vozio trotinet ali bas je tuznu kako ga je decak izneverio a to je upotpunjavala tužna muzika

OSTAVI KOMENTAR

Vašu sliku možete dodati komentari preko ovog linka.